foto

V.l.n.r.: am. Hoving, am. Pot, am. Middag, am. de Kruijf

Am. Hoving

Geliefde broeders en zusters,

Ik ben am. Hoving, geboren op 11 maart 1988 in Assen en getogen in Tynaarlo. Daar heb ik gewoond totdat ik in Dronten ging studeren een jaar geleden. Tegenwoordig volg ik het eerste jaar van de opleiding Dier- en Veehouderij aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten, dit probeer ik in 4 jaar af te ronden. Dit wordt mijn tweede jaar dat ik lid ben van de Vis Vitalis en ook het tweede jaar dat ik Voorzitter mag zijn. Graag wil ik samen met het bestuur de vereniging leiden. Als voorzitter mag ik op het bestuur toezien dat het goed functioneert. Ook mag ik speeches geven en zal ik de leiding nemen bij vergaderingen.Gelukkig hoeven wij als bestuur zijnde de Vis Vitalis niet alleen te leiden, de echte leiding ligt in handen van onze God!

Emailadres: voorzitter@visvitalis.nl

Am. de Kruijf

Aangenaam, ik ben am. de Kruijf, secretaris der Vis Vitalis. Deze mooie taak combineer ik met een studie Agrotechniek & Mangement (2e jaars) aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Mijn wortels liggen in het pitoreske dorpje Oud Alblas, gelegen in de schilderachtige Alblasserwaard in Zuid Holland, alwaar mijn thuis-thuisadres is. Mijn dagelijkse bezigheden spelen zich, buiten de verenigingen en soms een beetje school, doorgaans af binnen de agrarische sector, tussen de koeien en de trekkers. Tevens filosofeer ik graag en ben ik liever eigenwijs dan normaal. Samen met de rest van het bestuur en met de hele vereniging gaan we er een ontzettend mooi jaar van maken, want we hebben er ontzettend veel zin in.

Emailadres: secretaris@visvitalis.nl

Am. Pot

Hoi,

Ik ben am. Pot. Ik ben geboren op 19 november 1987 in het ziekenhuis te Meppel. Ik ben opgegroeid in Wittelte. Dit is een klein plaatsje in Drenthe. Momenteel zit ik op de CAH te Dronten. Hier doe ik de opleiding Agrarisch Ondernemerschap, richting dier en veehouderij. Ik zit nu in het derde jaar van deze opleiding. Sinds ik in Dronten op school zit, ben ik lid van de Vis Vitalis. Penningmeester is nu de functie die ik uit mag voeren als bestuursonderdeel. Dit houdt in het kort in dat ik eindverantwoordelijk ben voor de financiële kant van de studenten vereniging. Ik vind het erg leuk om deze taak uit te voeren. Als je nog meer over mij wilt weten, dan mag je dat persoonlijk vragen.

Emailadres: penningmeester@visvitalis.nl

Am. Middag

Hallo allemaal,

Mijn naam is am. Middag. Ik ben geboren op 15 augustus 1986 te Groningen en opgegroeid in Vroomshoop. Dit is gelegen in de mooie provincie Overijssel. Ik studeer Bedrijfskunde en Agribusiness aan de Christelijke Agrarische Hogeschool, ondertussen alweer aanbeland in het vierde jaar. Dit jaar zal de functie van Algemeen Adjunct binnen het bestuur door mij ingevuld worden. Door mij moet erop toegezien worden dat alle commissies goed (kunnen) functioneren. Daarnaast biedt ik ondersteuning aan de overige bestuursleden. Ik ben er trots op dat ik samen met Roelof, Altwin, Harold en met alle leden de studentenvereniging mag leiden, een hulpmiddel hierbij is het door ons opgestelde beleid. Indien je ergens vragen over hebt, treedt in contact met een van ons of kom gewoon eens langs!

Emailadres: algemeenadjunct@visvitalis.nl