Foto

V.l.n.r.: am. van Renselaar, ama. Kramer, am. de Groot, am. Prins

Am. van Renselaar

Hallo allemaal,

Ik ben am. van Renselaar 21 jaar geboren op 4 augustus 1988 aan de Kamille 32 in Dronten.Hier heb ik een jaar of drie gewoond waarna wij verhuisden naar de Boerderij net buiten Dronten in de gemeente Lelystad. Een jaar geleden ben ik begonnen aan de CAH in Dronten waar ik de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Tuin-Akkerbouw volg. Komend jaar zal ik binnen de Vis Vitalis de functie van voorzitter vervullen. Dit houdt in dat ik als eindverantwoordelijke van de Vis Vitalis de verantwoordelijkheid heb voor het goed functioneren van het bestuur en de verenging. Samen met de rest van bestuur van Renselaar en de leden der Vis Vitalis streven we naar een mooi jaar waar we met plezier op terug kunnen kijken.

Emailadres: voorzitter@visvitalis.nl

Ama. Kramer

Hallo allemaal,

Mijn naam is ama. Kramer. Ik ben geboren op 15 maart 1991 te Best. In 1993 ben ik vanuit het zuiden naar Dronten gekomen en woon hier dus al vanaf dat ik 2 jaar oud was. In Zwolle studeer ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening op de Gereformeerde Hogeschool. Ik zit momenteel in het tweede jaar. Toen ik vorig jaar net begon met mijn studie ben ik gevraagd om een avond mee te gaan naar een Bijbelstudie van Vis Vitalis. Door een uitnodiging een jaar daarvoor voor het kerstgala in 2007 had ik al kennisgemaakt met Vis Vitalis. Het ging eerst uit de grap, maar de Bijbelstudies vond ik erg waardevol en interessant. Daardoor kwam ik steeds vaker op de avonden en leerde ik Vis Vitalis steeds beter kennen. Sinds 13 november 2008 ben ik officieel lid der Vis Vitalis.

Het komende jaar ben ik secretaris der Vis Vitalis. Ik heb hiervoor het vertrouwen van de vereniging gekregen dat ik dit kan, en ben ik voor deze functie gevraagd. De secretaris zijn houd in dat ik correspondeer met andere verenigingen, en dat ik bij de vergaderingen notuleer. Het lijkt me erg gaaf om me zo als bestuur in te zetten voor Vis Vitalis. Samen met de rest van bestuur van Renselaar ga ik mijn best doen om Vis Vitalis zo goed mogelijk te sturen. Ik hoop dat we samen als Vis Vitalis een mooi jaar krijgen waarin we God en elkaar steeds beter leren kennen, groeien in ons geloof en dat ook uitdragen naar de rest van de mensen om ons heen!

Emailadres: secretaris@visvitalis.nl

Am. Prins

Hallo allemaal,

Ik ben am. Prins. Ik ben geboren op 15 december 1989 in Middelstum. Ook ben ik opgegroeid in heb prachtige plekje Middelstum dat ligt in de provincie Groningen. Hierbij heb ik het gelukt gehad dat mijn ouders een melkveebedrijf hebben waardoor ik al jong in contact ben gekomen met de landbouw.

Op dit moment heb ik ervoor gekozen om zelf ook verder te gaan in de landbouw en daarom studeer ik nu dier en veehouderdij aan de Cah in Dronten. Ik ben al snel na heb beging van de studie in contact gekomen met de Vis Vitalis. En na een jaar volwaardig lid te zijn geweest heeft het oude bestuur mij gevraagd om de taak als penningmeester over te nemen van Harold Pot. Dus vanaf 7 oktober 2009 ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Voor verdere vragen over mij kan je contact met mij opnemen via het onderstaande emailadres.

Emailadres: penningmeester@visvitalis.nl

Am. de Groot

Hallo Allemaal,

Ik ben am. de Groot, en kom uit het mooie Baambrugge in de provincie Utrecht, vlak bij Amsterdam, ben 20 jaar geboren op 28 april en studeer sinds vorig jaar Agrarisch Ondernemerschap dier en veehouderij op de CAH in Dronten, ben in het 2e jaar begonnen en zit nu in de 3e klas. Vanaf het begin ben ik ook lid van de mooie studentenvereniging Vis Vitalis.

De functie die ik binnen Bestuur van Renselaar vervul is Algemeen Adjunct. De belangrijkste dingen waar ik als Algemeen Adjunct verantwoordelijk voor ben is de communicatie tussen commissies en bestuur. En ben ik verantwoordelijk dat de commissies goed draaien. Daarnaast heb ik de taak om mijn andere bestuursleden te ondersteunen waar dat nodig is.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met de rest van het bestuur een jaar bestuur te draaien, en er met alle leden van Vis Vitalis een ontzettend mooi jaar van te maken. Als er nog vragen zijn dan hoor ik dat wel.

Emailadres: algemeenadjunct@visvitalis.nl

Beleid