Foto

V.l.n.r.: am. Houwers, am. Hamming, ama. Holwerda, am. Mollema

Am. Houwers

Hallo allemaal,

Ik ben am. Houwers en ben 22 jaar geleden in Aalten geboren. Dit is een plaatsje in de mooie achterhoek waar ik 11 jaar gewoond heb waarna we verhuisd zijn naar Winterswijk. Sinds 2008 studeer ik in Dronten en woon ik hier ook. Ik volg de opleiding Agrarisch Ondernemerschap richting Tuin en Akkerbouw. Dit jaar mag ik de leiding in het bestuur op me nemen als voorzitter. Ik heb er vertrouwen in dat ik met dit bestuur de vereniging weer netjes een jaar verder breng! Gelukkig ben ik er ook zeker van dat God ons kracht wil geven en dat hij de echte leiding over de vereniging heeft!

Ik heb erg veel zin in de komende tijd, we maken er samen een leuk jaar van!

Emailadres: voorzitter@visvitalis.nl

Ama. Holwerda

Hallo allemaal,

Ik ben ama. Holwerda. Ik ben geboren op 27 augustus 1990 te Dokkum en opgegroeid in Dronten, waar ik al vanaf m'n tweede levensjaar woon.

Ik studeer Pedagogiek aan het Windesheim in Zwolle en ik zit nu in het 2e jaar.

Voor het komende jaar ben ik gevraagd om de functie van secretaris der Vis Vitalis op me te nemen, en deze functie zal ik gaan vervullen. Samen met de rest van bestuur Houwers, de leden van Vis Vitalis en vooral met Gods hulp hopen we er een mooi jaar van te maken. We gaan ons best doen!

Emailadres: secretaris@visvitalis.nl

Am. Hamming

Ik ben am. Hamming 24 jaar en een geboren en getogen noordeling. Na 19 jaar in het plaatsje Wirdum (GN) gewoond te hebben, ben ik een technische MBO studie gaan doen in Gelderland. Daar ben ik met het idee gekomen om nog verder te gaan studeren. Ik ben ik Dronten wezen kijken dat leek mij een uitermate gezellige plek. Daar heb ik dan na een jaar een studie gezocht die bij mij past en ben ik op de STOAS aangenomen om daar te studeren voor leraar techniek.

Na een jaar lid te zijn geweest van Vis Vitalis ben ik gevraagd of ik mij beschikbaar wilde stellen als penningmeester der Vis Vitalis. Na een strijd tussen het KB en het TKB mag ik als penningmeester van Vis Vitalis dit jaar door het leven gaan. Deze taak zal ik met de kracht van God en met medewerking van Vis Vitalis leden kunnen uitvoeren. Ik zie een mooi jaar voor me waarin we God beter mogen leren kennen, en waar we op een verantwoorde wijze mogen en kunnen genieten van het aankomende jaar.

Voor eventuele vragen ben ik beschikbaar op: penningmeester@visvitalis.nl

Am. Mollema

Hallo allemaal,

Ik ben am. Mollema, en kom uit het in het mooie Groningerlandschap gelegen Grijpskerk. ik ben 21 jaar en geboren op 13 December. Op dit moment studeer ik Dier en Veehouderij aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Vorig jaar ben ik lid geworden van de studenten vereniging Vis Vitalis.

De functie die ik vervul in bestuur Houwers is Algemeen Adjunct. Mijn taken zijn om de commissies goed draaiende te houden. Een andere taak voor mijn functie is, om te zorgen voor een goede communicatie tussen de commissies en het bestuur. Daarnaast is het ook mijn taak om andere bestuursleden te ondersteunen waar het nodig is.

Ik heb er vel zin aan om samen met mijn bestuursgenoten , * en ** de taken van het bestuur dit jaar te vervullen. En samen met de gehele Vis Vitalis er weer een mooi en leerzaam jaar van te maken

Emailadres: algemeenadjunct@visvitalis.nl