Foto

V.l.n.r.: Roel Gerrits, Andries Aalberts, Harrik Hofman

Andries Aalberts

Amicae, Amicique

Ik ben Andries Aalberts. Ik ben geboren op 23 maart 1991 in Zwolle. In mijn vierde levensjaar ben ik verhuist van Zwolle naar IJsselmuiden, waar ik tot op dit ogenblik nog woon. Ik studeer sinds vorig jaar aan de CAH. Ik doe de studierichting agrarische ondernemerschap dier en veehouderij. Deze opleiding bevalt mij goed. Om ook wat afleiding te hebben naast het schoolwerk ben ik lid geworden van de gereformeerde studenten vereniging Vis Vitalis.

Na een heel gezellig en leerzaam eerste jaar werd ik gevraagd of ik in het bestuur mee zou willen draaien en dan de functie van voorzitter op mij zou willen nemen. Dit is natuurlijk een eer als je dat voor de vereniging mag doen. Dus ik heb besloten om de taak op mij te nemen.

Wij, als bestuur Aalberts, hopen er een gezellig en leerzaam jaar van te maken. Ik heb er heel veel zin in om met mijn mede bestuursleden dit jaar de vereniging te leiden en samen met de leden de vereniging een jaar verder te brengen. Wij kunnen dat natuurlijk niet alleen, wij hopen dat God ons wil helpen in het nemen van beslissingen.

Ik heb er zin in en we hopen er samen een mooi jaar van te maken.

Email: voorzitter@visvitalis.nl

Roel Gerrits

Amicae, Amicique,

Mijn naam staat met grote letter hierboven, ik woon het grootste deel van mijn leven in het mooie Dronten. In tegenstelling tot de meeste van onze leden studeer ik niet aan de CAH maar op het Windesheim te Zwolle.

Ik ben inmiddels alweer voor het derde jaar lid van Vis Vitalis, en werd dit jaar zelfs gevraagd voor het bestuur. Natuurlijk wil ik mijn diensten voor mijn vereniging inzetten en als gevolg mag ik mijzelf dit schooljaar secretaris der Vis Vitalis noemen.

Email: secretaris@visvitalis.nl

Harrik Hofman

Hallo, ik ben dus Harrik. Ik ben nu 20 jaar oud en hoop begin september 21 jaar te worden. Thuis hebben we een melkveehouderij bedrijf. Ik heb mijn MBO opleiding in Groningen gedaan. Deze 4 jarige opleiding melkveehouderij heb ik in 3 jaar weten af te ronden. Nu studeer ik dus in Dronten aan de CAH Dronten. Hier volg ik de opleiding dier en veehouderij. Deze opleiding bevalt me tot nu toe super goed. Dat kan ook komen van de dingen die ik in Dronten naast mijn studie doe. Zoals lid zijn van de Vis Vitalis en in een studentenhuis te zitten. Dit bevalt me allebei erg goed.

In dit jaar hoop ik de functie penningmeester te gaan vervullen. Dit lijkt me een leerzame en interessante taak. Ik krijg de verantwoording over de financiële zaken binnen de Vis Vitalis. Dat klinkt heel wat. Dit jaar staan we er met ons drieën voor. We zullen dus zelf meer moeten doen. Dit maakt natuurlijk de uitdaging wel weer groter.

Ik heb er zin in. Samen met Roel en Andries hoop ik er een mooi bestuursjaar van te maken. Daarbij willen we God vragen om ons bij ons te zijn tijdens het bestuursjaar en de beslissingen die genomen moeten worden.

Ik ben blij met het vertouwen in het bestuur wat we van de vereniging gekregen hebben. We zullen ons best doen. meer kunnen we er niet van maken.

Email: penningmeester@visvitalis.nl