Foto

V.l.n.r.: Hester Timmerman, Gerjo Pennings, Arjan Bijsterveld

Gerjo Pennings

Amicae, Amicique

Ik ben Gerjo Pennings en ben op 2 oktober 1990 geboren. Ik ben opgegroeid in Aalten en woon sinds september 2011 vanwege mijn studie in een studentenhuis in Dronten. Ik volg de opleiding dier- en veehouderij aan de CAH te Dronten, deze opleiding bevalt me erg goed. Sinds ik in Dronten ben gaan studeren ben ik ook lid geworden van de gereformeerde studentenvereniging Vis Vitalis. Het eerste jaar was erg leuk en leerzaam. Het komende jaar mag ik de voorzitterstaak op me nemen. Samen met Hester en Arjan willen we de vereniging leiden, en er weer een leuk en leerzaam jaar van maken. Bij dit alles weten we dat we dit in de afhankelijkheid van God mogen doen, en vragen God of Hij ons de kracht en wijsheid wil geven om de juiste dingen te doen.

Ik heb er zin in om er samen een gezellig en leerzaam jaar van te maken!

Email: voorzitter@visvitalis.nl

Hester Timmerman

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Hester Timmerman, geboren en getogen in het pittoreske Drenthe, ik ben een boerendochter en niet op zoek naar een knecht… ;) Thuis hebben we een veehouderijbedrijf met melkvee en vleesvee, wat allemaal hartstikke interessant is, maar ik studeer niet echt iets agrarisch. Ik studeer namelijk niet (meer) zoals de meeste andere Vissen dat wel doen aan de CAH maar op het Windesheim in Zwolle, hier volg ik de studie communicatie.

Ik mag dit jaar lekker met de vereniging en andere belanghebbenden communiceren, je raadt het misschien al, ik zal dit jaar de functie van secretaris vervullen. Ik hoop er niet alleen veel van te leren, maar ik hoop vooral dat ik de Vis wat kan geven. En dat ik van meerwaarde kan zijn bij de Bijbelstudies, activiteiten of gewoon zomaar een keer. Ik hoop samen met Gerjo en Arjan en natuurlijk alle leden die zich op wat voor manier dan ook inzetten er een mooi jaar van te maken!

Email: secretaris@visvitalis.nl

Arjan Bijsterveld

Amicae, Amicique

Mijn naam is Arjan, ik kom uit het Groningse plaatsje Kantens. Sinds 5 juli jongstleden 19 lentes jong. Op het moment studeer ik aan de CAH Dronten. In het seizoen van 2011/2012 begonnen met het eerste en tweede jaar van de opleiding Tuin- Akkerbouw. Het lid zijn van Vis Vitalis naast de opleiding bevalt me heel goed. Het is een mooie manier om met medechristenen samen wat ontspanning te hebben van het zware studentenleven.

Dit jaar zal ik de functie van penningmeester vervullen in het bestuur Pennings. Verantwoordelijkheid voor het financiële gedeelte van Vis Vitalis. Omdat we het bestuur met z’n drieeen draaien, zal ik ook de functie van algemeen adjunct hebben. Mijn taak is het verzorgen van de communicatie tussen al onze commissies en het bestuur.

Ik heb er veel zin om dit jaar samen met Hester en Gerjo er een mooi en leerzaam bestuursjaar van te maken. We zijn er ons van bewust dat het God is die ons leidt bij keuzes die gemaakt moeten worden.

Vis Vitalis: bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. We zullen ons beste beentje voorzetten!

Email: penningmeester@visvitalis.nl