Foto

V.l.n.r.: Hester Timmerman, Wilfred Hessels, Jenine Hulzebosch, Arjan Bijsterveld

Hester Timmerman

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Hester Timmerman, geboren en getogen in het pittoreske Drenthe. Tegenwoordig woon ik het grootste deel van de tijd in Dronten. Hier hou ik me bezig met de Vis en natuurlijk ook nog een beetje met mijn opleiding tot directiesecretaresse.

Na vorig jaar al samengewerkt te hebben met Gerjo en Arjan, mag ik dit jaar verder werken met Jenine, Arjan en Wilfred. Ik hoop dat we samen iets kunnen betekenen voor de vereniging en natuurlijk hoop ik dat ik er wat van leer.

Voor meer informatie over mij raad ik je aan om het stukje van vorig jaar eens te lezen.

Email: voorzitter@visvitalis.nl

Jenine Hulzebosch

Amicae, Amicique

Mijn naam is Jenine Hulzebosch, ik ben 23 jaar en kom uit Barneveld. Ik volg de opleiding Dier- en Gezondheidszorg aan de CAH in Dronten. Omdat deze opleiding voor het grootste gedeelte in Barneveld gevolgd kan worden ben ik gewoon thuis blijven wonen.... totdat ik met Vis Vitalis in contact kwam. In Barneveld is er namelijk helemaal geen sprake van het studentenleven, dus heb ik besloten om naar Dronten te komen en daar voor nog 1 jaar het studentenleven mee te maken. Ik vind het heel erg leuk en leerzaam om dit jaar de functie als secretaris te mogen vervullen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik mij kan inzetten voor de vereniging. Ik kijk er naar uit om dit jaar samen met Wilfred, Hester en Arjan te mogen leiden en we hopen er samen met de vereniging een mooi en gezellig jaar van te maken!

Voor vragen mail gerust.

Email: secretaris@visvitalis.nl

Wilfred Hessels

Email: penningmeester@visvitalis.nl

Arjan Bijsterveld

Amicae, Amicique, Waarde lezer, Mijn naam is Arjan, afkomstig uit het mooie Noord-Groningen. Op het moment studeer ik aan de CAH Dronten. In het seizoen van 2011/2012 ben ik begonnen met het eerste en tweede jaar van de opleiding Tuin- Akkerbouw. De komende jaren is het doel de opleiding af te maken. Het lid zijn van Vis Vitalis bevalt me al meer dan twee jaren heel goed. Het is een mooie manier om met medechristenen samen wat ontspanning te hebben van het zware studentenleven. Oplettende bezoekers van deze website zullen vast gezien hebben dat dit het tweede jaar is dat ik plaats mag hebben in het bestuur van Vis Vitalis, dit keer in bestuur Timmerman. Dit omdat het door verschillende redenen niet gelukt is een compleet nieuw bestuur samen te stellen. Dit jaar zal ik als algemeen adjunct de eerste maanden de taken van de secretaris waarnemen vanwege langdurig verblijf van de secretaris in het buitenland. Het vervullen van de functie algemeen adjunct betekent het draaiende houden van de commissies en het ondersteunen van mijn medebestuursleden. Samen met Hester, Wilfred en Jenine heb ik er alle vertrouwen in dat het een leerzaam, boeiend en vooral gezellig jaar wordt. Voor het bestuur, en ook voor Vis Vitalis. We zijn er ons van bewust dat het God is die ons helpt bij keuzes die gemaakt moeten worden.

Email: algemeenadjunct@visvitalis.nl