Foto

V.l.n.r.: Erik Horstra, Lennard van Essen, Marinus Hofman, Liesbeth Buitendijk

Marinus Hofman

Amicae, Amicique

Graag wil ik me aan u voorstellen, mijn naam is Marinus Hofman geboren op 19 juni 1993 en afkomstig uit het Groningse Noordhorn. Hier hebben mijn ouders in maatschap met mijn broer een melkveehouderijbedrijf. Zelf studeer ik op de CAH Vilentum in Dronten en volg hier de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness.

Aankomend jaar mag ik in het bestuur van Vis Vitalis draaien met voorzitter als functie, een taak waar ik naar uit kijk en veel zin in heb. Ik wil graag de verantwoordelijkheden als voorzitter op me nemen en zowel intern als extern het aanspreekpunt zijn voor de vereniging. Verder zie ik de samenwerking met Amica Buitendijk Amice van Essen en Amice Horstra met veel plezier tegemoet, ik ga er vanuit dat we samen met de vereniging er een mooi jaar van maken.

Naast het feit dat we met ons als bestuur dit jaar de vereniging mogen leiden, weet ik dat we in alles afhankelijk zijn van God, en we niet zonder hem kunnen.

Ik hoop er aankomend jaar samen een gezellig, amicaal en mooi jaar van te maken, ik heb er zin in!

En heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even van u laten horen? Mail gerust!

Email: voorzitter@visvitalis.nl

Liesbeth Buitendijk

Amicae, Amicique

Mijn naam is Liesbeth Buitendijk, geboren op 18 januari 1994 in Wenum Wiesel. Voor velen een onbekende plek, maar dit is een mooi bosrijk dorpje vlak boven Apeldoorn. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde aan de CAH Vilentum te Dronten. Sinds vorig jaar heb ik ook een kamer in Dronten weten te bemachtigen waar ik met veel plezier woon.

Aankomend jaar mag ik de functie als secretaris vervullen. Ik heb er veel zin in en wil me graag inzetten voor de vereniging. Samen met amice Hofman, amice van Essen en amice Horstra hoop ik er een mooi jaar van te maken en de vereniging weer een jaar verder te brengen. Dit kunnen we niet zonder de hulp van God. We mogen op Hem vertrouwen en weten dat Hij ons helpt bij het maken van de juiste beslissingen.

Email: secretaris@visvitalis.nl

Lennard van Essen

Mijn naam is Lennard van Essen, geboren in april 1994 en kom uit het Drentsche plaatsje Eleveld. Dit is plaatsje is een paar kilometer ten zuiden van Assen te vinden. Mijn vader en oom hebben hier een melkveebedrijf.

Sinds september 2012 volg ik de opleiding Agrarisch Ondernemerschap richting dier- en veehouderij op de CAH Vilentum in Dronten. Ook ben ik toen op kamers gaan wonen en ben ik lid geworden van Vis Vitalis.

In schooljaar 2014/2015 zal ik de taak van penningmeester op me nemen. Het financiële gedeelte van de vereniging zal dus vooral mijn taak zijn. Door een goede samenwerking met Amica Buitendijk, Amice Horstra en Amice Hofman hoop ik er een geslaagd jaar van te maken. Ook weten we dat we niet zonder God kunnen en op Hem moeten vertrouwen bij het maken van keuzes. We gaan ons best doen om er weer een mooi en gezellig jaar van te maken.

Email: penningmeester@visvitalis.nl

Erik Horstra

Amicae, Amicique

Ik wil mij graag even aan u voorstellen, mijn naam is Erik Horstra geboren op 28 december 1991 en ik ben geboren en getogen in Dronten. Hier woon ik al mijn hele leven op een paar jaar studeren in het noorden na. Ik studeer Groene Stedelijke Ontwikkeling aan het CAH Vilentum te Almere.

Komend jaar mag ik het bestuur draaien van Vis Vitalis. Mijn functie binnen dit bestuur zal Algemeen Adjunct zijn, een uitdagende functie waar ik veel zin in heb. Het draaiende van de commissies is een belangrijke taak. Verder zie de samenwerking met Amice Hofman, Amica Buitendijk en Amice van Essen met veel passie tegemoet, dit word een mooi jaar samen.

Er blijft nog steeds één ding belangrijker en dat is dat wij dit niet kunnen zonder de hulp van God de Vader in de hemel.

Voor vragen mail gerust.

Email: algemeenadjunct@visvitalis.nl