Foto

V.l.n.r.: Ama. Wildeboer, Ama. van Renselaar, Am. Groeneveld, Am. Bijsterveld

Niels Groeneveld

Amicae, Amicique,

Ik heb de gelegenheid ontvangen om mij aan u voor te stellen. Mijn naam is Niels Groeneveld (links op de foto) en ik ben geboren in de zomer van 1995 in het ziekenhuis van Rotterdam. Toen werd direct de keuze gevormd voor de studie die ik zou willen volgen. Na zeven jaar in Capelle aan de IJssel te hebben gewoond werd het tijd voor wat meer rust, vandaar dat wij naar de polder zijn verhuisd, naar het pittoreske Dronten. Over mijn studie: ik studeer Verpleegkunde en zit in het derde jaar hiervan. Ik houd mij nu voornamelijk bezig met stagelopen en minoren als Management en Organisatie.

Aankomend jaar mag ik de vereniging vertegenwoordigen en mag ik deel uitmaken van het bestuur der GHBOV Vis Vitalis, waar ik de functie voorzitter zal vervullen. Na al een aantal maandjes bezig te zijn en de eerste dies te hebben bijgewoond moet ik zeggen dat ik het erg leuk vind en er naar uit zie om dit jaar verder mijn functie te vervullen. Ik neem de verantwoordelijkheden van voorzitter op me en hoop op een goede samenwerking met Amice Bijsterveld Junior, Amica van Renselaar en Amica Wildeboer.

Als bestuur laten wij ons ook leiden door Iemand en dat is Degene die ons als vereniging ook samenbindt, onze Vader in de hemel. Wij zijn in alles in afwachting van wat God ons zal geven en we weten dat we ook niet zonder Hem kunnen.

Komend jaar hoop ik een mooie tijd te hebben met iedereen en ook onze vereniging goed op de kaart te zetten binnen het HBOLOOG. Verder hoor ik graag als u een vraag, opmerking of iets anders kwijt wil. Dit mag u gewoon doen via een mailtje naar het bekende mailadres: voorzitter@visvitalis.nl

Elseline Wildeboer

Hee allemaal,

Ook ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Elseline Wildeboer, 20 jaar en ik kom uit Winsum. Voor allen onder u die dat niet kennen, Winsum is een mooi dorpje ongeveer 20 kilometer boven Groningen. Ik studeer hier in Dronten Hippische Bedrijfskunde aan de CAH, ben dus een paardenmeisje. Paardrijden is dan ook iets dat ik regelmatig en met heel veel plezier doe. De tijd die ik naast het paardrijden, school en bijles geven nog over heb gaat bijna allemaal op aan Vis Vitalis. Het komende jaar zal ik de functie van secretaris vervullen binnen Bestuur Groeneveld!

Als secretaris zal ik het hele jaar u lastigvallen met de weekmail, houd ik de post bij en notuleer ik de ALV’s. Tot nu toe bevalt het bestuur mij ontzettend goed, de samenwerking is erg fijn en ik geniet ervan! Ik vind het leuk om me in te mogen zetten voor de vereniging. Onder Gods leiding en met Zijn zegen hopen we er een mooi en goed jaar van te mogen maken.

Als je me wil bereiken, vragen hebt of nog wat anders wil, stuur dan even een mailtje naar secretaris@visvitalis.nl, bel/app/sms of spreek me tijdens één van de Visavonden even aan!

Ik heb er zin in, laten we er met z’n allen een fantastisch jaar van maken!

Gerard Bijsterveld

Amicae, Amicique

Graag wil ik mij aan u voorstellen, ik ben Gerard Bijsterveld en kom uit Kantens. Dit ligt in Noord-Groningen en ben daar geboren op 12 oktober 1996. Mijn ouders hebben daar een melkveebedrijf met daarnaast een kleine akkerbouwtak. Ik studeer sinds september 2013 Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij.

Sinds september 2015 ben ik begonnen aan mijn derde jaar CAH Vilentum/Aeres Hogeschool Dronten en daarmee ook mijn derde jaar bij de GHBOV Vis Vitalis gestart. Dit jaar ben ik echter op een extra manier bezig mij in te zetten voor de vereniging, namelijk als penningmeester in Bestuur Groeneveld. Het penningmeesterschap zie ik als een verantwoordelijke taak waar ik dan ook erg naar uitkijk. Ook de samenwerking met amice Groeneveld, amica Wildeboer en amica van Renselaar lijkt mij erg gezellig. Tot nu toe lukt daar aardig.

We kunnen nog zoveel willen als jongeren die aan het begin staan van hun loopbaan, maar in alles weten wij ons als bestuur afhankelijk van onze echte Bestuurder.

Ik hoop dat dit jaar enorm gezellig, amicaal en leerzaam mag zijn zodat ook dit jaar weer onvergetelijk mag worden!

Heeft u een vraag aan mij of Vis Vitalis in het algemeen, mail gerust naar: penningmeester@visvitalis.nl

Gea van Renselaar

Amice, amicique, intimae, intimique, boeren, burgers en buitenlui,

Mijn naam is Gea van Renselaar, 20 jaar oud, studeer Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness aan de CAH Vilentum te Dronten. Verder woon ik in Lelystad op het akkerbouwbedrijf van mijn ouders, mag ik graag thuis een handje meehelpen, ben ik fanatiek korfballer en het komende jaar Algemeen Adjunct der Vis Vitalis!

Als Algemeen Adjunct zal ik het komende jaar het aanspreekpunt zijn voor wat betreft de commissies, en verder hoop ik mijn mede-bestuursleden zo goed mogelijk te ondersteunen in het jaar dat voor ons ligt. We hebben als bestuur erg veel zin om het komende jaar aan het hoofd van de vereniging te staan en om de vereniging te mogen vertegenwoordigen op de diae van onze zusterverenigingen! We weten ons afhankelijk van God en hopen er met Zijn zegen een prachtig jaar van te maken.

Mocht u nog verdere vragen hebben aan mij, kunt u mij bereiken via algemeenadjunct@visvitalis.nl, 06-46537897 of natuurlijk het liefst gewoon face-to-face op een van onze mooie woensdagavonden!

Laten we er met zijn allen een jaar van maken om nooit, nooit te vergeten!

Met vriendelijke groet,

Ama. Van Renselaar