Foto

V.l.n.r.: Ama. Vriend, Am. Stevens, Am. Pol

Jasper Stevens

Amicae, Amicique

Mijn naam is Jasper Stevens, 20 jaar. Ik kom uit het Groningse Grijpskerk, hier hebben mijn ouders een melkveebedrijf. Ikzelf studeer aan de Aeres Hogeschool Dronten, hier volg ik de opleiding Financiele dienstverlening agrarisch. Direct in mijn eerste jaar ben ik lid geworden bij Vis Vitalis, hier heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb al zoveel mooie dingen met deze vereniging mogen beleven!

Ik mag komend jaar de voorzitter zijn van Vis Vitalis. Ik vind dit een hele eer en kijk uit naar het komende jaar. Ik wil graag een aanspreekpunt zijn binnen en buiten de vereniging. Ik zie er erg naar uit om met Amica Vriend en Amice Pol er een mooi jaar van te maken, samen met de vereniging. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en ik weet dat God ons bij zal staan in het komende jaar en wij Hem daar ook om mogen vragen.

Mocht u een vraag of opmerking hebben, mail gerust: voorzitter@visvitalis.nl

Judith Vriend

Amicae, Amicique

Ik mag mij aan u voorstellen, mijn naam is Judith Vriend, 19 jaar en derdejaarsstudente Hippische Bedrijfskunde aan de jaja, tegenwoordige Aeres Hogeschool Dronten. Hippisch zult u hoogstwaarschijnlijk denken, ja dat klopt. Geen hippies, maar paarden! Mijn hobby en iets waar ik graag mijn werk van wil maken. Wat ik vooral interessant vind in de sector zijn stallen die paarden met gedragsproblemen hebben staan. Verder…. mijn thuisthuis adres ligt in het mooie West-Friesland (NH), Andijk om precies te zijn.

Maar om het bij Vis Vitalis te houden, ik functioneer dit jaar als secretaris binnen bestuur Stevens. De typmiep van het jaar, dat ben ik. Ik heb contact met de meesten van u die dit lezen en met onze zusterverenigingen in de rest van Nederland. Daarnaast stuur ik veel mailtjes, schrijf ik veel brieven, notuleer ik veel ALV’s en tussendoor typ ik ook nog wat verslagen voor school.

Voor komend jaar staat ons veel goeds te wachten. We gaan leuke activiteiten beleven, Bijbelstudies houden, spontane acties uitvoeren en we mogen daarom weer bidden voor Gods leiding in dit seizoen. Van Hem komt onze hulp en ik denk dat het belangrijk is dat we daar goed bij stil zijn! Immers zijn wij door Hem bij elkaar gebracht.

Ik zie u graag op één van de avonden van onze mooie vereniging! Mailen kunt u mij naar secretaris@visvitalis.nl.

Erwin Pol

Amicae, Amicique

Ik zal me even voorstellen, ik ben Erwin Pol. Ik kom uit het mooie dorpje Ens wat is gelegen in de Noordoostpolder. Ik ben geboren op 10 juni 1996. Thuis hebben wij geen agrarisch bedrijf, wel hebben we oude trekkers en machines waar we een beetje hobby loonwerk mee doen. Ik studeer Financiële dienstverlening Agrarisch aan de Aeres Hogeschool Dronten.

Ik ben aan het begin van schooljaar 2016-2017 begonnen aan mijn derde jaar hier in Dronten. Twee jaar geleden kwam ik in aanraking met Vis Vitalis en heb toen besloten lid te worden, waar ik nog geen dag spijt van heb. Het is nu ook het derde jaar dat ik bij de vereniging ben. Dit jaar mag ik de functie van penningmeester vervullen, een leuke functie en ook iets wat bij mijn opleiding past. Het blijft natuurlijk niet alleen bij het penningmeesterschap, omdat wij als bestuur maar met drie mensen zijn en er dit jaar geen algemeen adjunct in ons bestuur zit zal ik de functie van contactpersoon van de commissies ook gaan vervullen. ik heb veel zin in dit bestuursjaar, we hebben al een goed begin gehad met het bestuur en dit gaan we dan ook doorzetten.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen, mail gerust: penningmeester@visvitalis.nl