Foto

V.l.n.r. Tjerk van Bruchem, Lineke Pennings, Karlo Gunnink, Ilse Bakker

Lineke Pennings

Amicae, Amicique, Intimae, Intimique, boeren, burgers en buitenlui.

Mijn naam is Lineke Pennings, geboren op 23 maart 1995 in de altijd prachtige Achterhoek. Hier hebben mijn vader en oom samen een melkvee- en vleesvarkenshouderij. In 2013 ben ik begonnen met de studie Dier- en Veehouderij aan de (toen nog) CAH in Dronten. Belangrijker echter is dat ik ook in 2013 ben begonnen aan mijn GHBOV Vis Vitalis carrière. Sinds juni 2017 ben ik een afgestudeerde HBO-er én voorzitter van de prachtigste vereniging van Dronten, namelijk GHBOV Vis Vitalis. Het is een hele eer om de vereniging te mogen leiden en de taak van voorzitter op mij te nemen. Naast mijn taak als voorzitter ben ik werkzaam in de varkenshouderij, onderzoek op het gebied van antibiotica reductie.

Ik kijk uit naar het komende jaar waarin wij als bestuur Pennings II de vereniging een jaar verder mogen brengen. In het besef dat wij het uiteindelijk niet zelf kunnen, maar in alles afhankelijk zijn van onze Hemelse Vader.

Ik hoop er aankomend jaar samen een gezellig, amicaal en mooi jaar van te maken, ik heb er zin in!

Mocht u een vraag, opmerking hebben of wilt u gewoon even van u laten horen? Mail gerust! Email: voorzitter@visvitalis.nl

Tjerk van Bruchem

Amicae, Amicique

Mijn naam is Tjerk van Bruchem, ik ben 23 jaar en derdejaarsstudent Tuin- en akkerbouw aan de Aeres Hogeschool te Dronten. Ik ben opgegroeid in Boskoop, een dorp dat ligt tussen Alphen aan den Rijn en Gouda in het Groene Hart van Zuid-Holland en voor velen bekend staat om de sierteeltsector. Na het starten van mijn studie in Dronten kwam ik al vrij snel in contact met leden van Vis Vitalis en sinds 4 oktober 2016 ben ik officieel lid. Nu, in mijn derde seizoen binnen de vereniging mag ik deel uitmaken van bestuur Pennings II als secretaris. Dit is mij een hele eer en ik zie er dan ook erg naar uit om samen met mijn medebestuursleden amica Pennings, amice Gunnink en amica Bakker het jaar met volle moed voort te zetten om er samen met de 54 actieve leden, beroepsvissen en aspiranten een heel mooi jaar van te maken.

Voor vragen of informatie kunt u mij bereiken via het mailadres: secretaris@visvitalis.nl

Karlo Gunnink

Amicae, amicique,

Mijn naam is Karlo Gunnink. Momenteel studeer ik als 19 jarige Varkens en Pluimveehouderij in het derde jaar op de Aeres Hogeschool te Dronten. Naast mijn studie werk ik bij een varkenshouder in het mooie Drentse Alteveer. Komend jaar mag ik de taak van penningmeester van GHBOV Vis Vitalis vervullen. In de varkenshouderij moet men ook slim met geld omgaan en het op de juiste momenten uitgeven. Dit was voor mij de bevestiging dat de taak van penningmeester mij ook wel ligt. Ik vind het mooi dat de vereniging dit ook inziet een echte varkenshouder over het geld laat regeren. Tot dus ver heb ik het super naar mijn zin samen met mijn andere bestuursgenoten. En ik hoop nog een mooi jaar tegemoet te zien.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via het mailadres: penningmeester@visvitalis.nl

Ilse Bakker

Amicae, amicique,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Ilse Bakker geboren op 03-11-1994. Mijn thuisthuis bevind zich in het gezellige Enschede. Wat u zich af kan vragen, is of ik als echte stadse wel bij dé boeren van het HBOLOOG pas? Wat blijkt: boeren vinden verpleegkundigen erg leuk, helpt dát even. Gelukkig kan ik mij na 2 jaar stuntelen ook aardig redden tussen de koeien.

Om maar even terug te komen op mijzelf, ik heb afgelopen juni na 4 jaar studeren mijn diploma als HBO-verpleegkundige in ontvangst mogen nemen in het mooie Zwolle. In mijn 2e jaar leerde ik Vis Vitalis kennen als dé vereniging waar ik bij wilde horen. Ondanks dat ik nu volgens ome DUO officieel geen student meer ben, houd ik mij graag vast aan de regels van Vis: eenmaal een Vis is altijd een Vis.

Komend jaar mag ik bestuur draaien. Ik zie en uitdagend jaar tegemoet waarin ik de functie van algemeen adjunct mag bekleden. Het ondersteunen en draaiende houden van de commissies zie ik als een mooie taak.

Boven alles blijft één ding belangrijk: wij mogen als bestuur vertrouwen op God, Hij zal ons helpen de juiste beslissingen te maken.

Heeft u een vraag of opmerking? Mail gerust! algemeenadjunct@visvitalis.nl