Foto

V.l.n.r. Martijn Berghuis, Melissa Kanis, Arjen Dijkstra, Stefan van der Vegte

Melissa Kanis

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Melissa Kanis. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Aeres Hogeschool voor de studierichting Dier-en Veehouderij. Dit schooljaar mag ik de taak van voorzitter van GHBOV Vis Vitalis vervullen. In 2014 heb ik kennisgemaakt met Vis Vitalis, waarbij ik al gauw merkte dat dit een waardevolle bijdrage geeft aan de tijd in Dronten. Omdat ik na het afstuderen nog geen afscheid kon nemen van het mooie studentenleven, ben ik een jaar bestuur gaan doen. Naast het bestuur, ben ik werkzaam als voeradviseur voor geiten.

Ik hoop dat we samen een gezellig, amicaal en mooi jaar beleven. Ik heb er zin in!

Mocht u een vraag of opmerking hebben? Mail gerust! Email: voorzitter@visvitalis.nl

Martijn Berghuis

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Martijn Berghuis. Ik ben 20 jaar oud, momenteel zit ik mijn laatste jaar van de opleiding Tuin- & akkerbouw agrarisch ondernemerschap. Thuis ben ik opgegroeid op een akkerbouwbedrijf, waar ik in de toekomst graag verder mee wil.

Ik combineer mijn afstudeerjaar met de taak als secretaris der GHBOV Vis Vitalis.De afwisseling tussen studie en de studentenvereniging bevalt mij erg goed. Sinds 2016 ben ik lid en daar heb zeker nog geen spijt van gehad.

Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin en ik hoop dat we er samen een geweldig jaar van maken!

U kunt met mij contact opnemen via de mail: secretaris@visvitalis.nl

Arjen Dijkstra

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Arjen Dijkstra, derde jaar student aan de Aeres Hogeschool te Dronten. Hier volg ik de opleiding Agrarisch ondernemerschap dier en veehouderij. Hiernaast werk ik op het melkveebedrijf thuis in Lutjegast. Dit is mijn derde jaar binnen de vereniging en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen door de functie penningmeester voor GHBOV Vis Vitalis te vervullen. Ik hoop samen met het bestuur een mooi jaar tegemoet te gaan. Met onze actieve en levende vereniging gaan we er een mooi jaar van maken!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via het mailadres: penningmeester@visvitalis.nl

Stefan van der Vegte

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Stefan van der Vegte, ik ben 20 jaren jong en derdejaarsstudent Dier- en veehouderij agrarisch ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool te Dronten. Oorspronkelijk kom ik uit Dalfsen wat ligt in de mooiste provincie van Nederland namelijk Overijssel. Naast mijn studie werk ik op het thuisbedrijf en regelmatig bij een aantal vleeskalverhouders. Thuis in Dalfsen hebben we geen veehouderij maar een toeleveranciersbedrijf voor de rundveehouderij. Het thuisbedrijf houdt zich vooral bezig met het verkopen van producten met hoogwaardige kwaliteit bestemd voor de rundveehouderij.

Ja en dan mijn bestuurstaak. Dit jaar mag ik de taak van Algemeen Adjunct vervullen, ik mag me vooral bezig houden met het ondersteunen en draaiende houden van de commissies. Ik zie het bestuursjaar als een leuke uitdaging waar ik ook zeker veel van kan leren.

Tot nu toe heb ik het prima naar mijn zin in het bestuur met mijn drie andere bestuursgenoten.

Als u verder nog vragen heeft stel ze gerust! U kunt contact opnemen via het mailadres: algemeenadjunct@visvitalis.nl