FOTO

V.l.n.r. Jesse Tijsseling, Martijn Huijzer, Dorieke van der Heide, Tieme Verweij

Tieme Verweij

Amicae, Amicique,

Dit schooljaar mogen wij als bestuur de vereniging leiden. Dit jaar mag ik de functie; voorzitter, vervullen bij Vis Vitalis. Een jaar waar ik erg van mag genieten bij zo’n mooie vereniging. Het leiden van ALV’s, overleg met leden, bestuursleden en amicale verenigingen zijn mijn voornaamste taken; zodat de vereniging vooruit kan. Ik zit momenteel in mijn vierde jaar agrarisch ondernemerschap dier en veehouderij op Aeres hogeschool in Dronten. Het ondernemen en de koeien hebben mijn interesse. De studie probeer ik samen met mijn ouders in de praktijk te brengen. Ik hoop om een mooi jaar met Vis Vitalis te hebben en ik heb erg veel zin in.

Mocht u een vraag of opmerking hebben? Mail gerust! Email: voorzitter@visvitalis.nl

Martijn Huijzer

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Martijn Huijzer, ik ben 19 jaar oud en momenteel mag ik de secretaris zijn der GHBOV Vis Vitalis. Naast mijn taak als secretaris zit ik momenteel ook in het derde jaar van de studie Dier- en Veehouderij. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik thuis ben opgegroeid op een melkveehouderij in Groningen en ik daar later graag mee door wil.

Sinds 2017 ben ik lid van Vis Vitalis en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Het is een leuke groep waarmee je veel kan delen, dit was ook een van de redenen waarom ik ervoor heb gekozen om een bestuursjaar te doen.

U kunt met mij contact opnemen via de mail: secretaris@visvitalis.nl

Jesse Tijsseling

Amicae, Amicique,

Voor financiën van de vereniging kunnen de leden dit jaar bij mij terecht. Als penningmeester ben ik druk met verrekenen van de (bier)kosten, de incasso en het betalen van ingekomen facturen. Ik leer veel van deze functie op financieel gebied en leer ook een beetje discipline aan. Het is een leuke bezigheid naast het vierde jaar van de studie Agrotechniek & Management aan de Aeres. Mijn interesse ligt vanuit thuis ook bij de techniek, in de agro/grondverzetsector. Later wil ik hier dan ook verder in op de ontwikkeling/reparatie van machines, misschien wel als zelfstandig ondernemer. Maar voor nu eerst nog maar even genieten van de tijd in Dronten en de mensen bij de vereniging! (en de studie afmaken).

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via het mailadres: penningmeester@visvitalis.nl

Dorieke van der Heide

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Dorieke van der Heide. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Biddinghuizen. Ik zit inmiddels in mijn 4e jaar Dier- en veehouderij. Ik ben werkzaam op een melkveebedrijf, gelegen in Biddinghuizen. Hier ben ik alle zaterdagen te vinden. Hier ben ik voornamelijk bezig met de diergezondheid op het bedrijf maar ook gewoon dagelijkse bezigheden die op een melkveebedrijf thuis horen. Zo nu en dan help ik ook met het maken van yoghurt, karnemelk of chocolademelk.

Tja, en dan algemeen adjunct. In deze rol mag ik de commissies besturen en begeleiden. Maar ook spring ik hier en daar bij met andere taken waar dat nodig is.

Als u verder nog vragen heeft stel ze gerust! U kunt contact opnemen via het mailadres: algemeenadjunct@visvitalis.nl