FOTO

V.l.n.r. Sanne Geertsema, Wiebren Veen, Bart Meuleman en Hessel de With

Bart Meuleman

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Bart Meuleman. Ik ben vierdejaars student aan de Aeres Hogeschool waar ik de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij volg. Ik ben geboren in Zwolle, de hoofdstad van onze mooie provincie Overijssel, maar ik ben opgegroeid in het fantastische tuinbouwgebied IJsselmuiden, namelijk de Koekoekspolder. Dit jaar mag ik de voorzittersfunctie vervullen van onze studentenvereniging GHBOV Vis Vitalis. Naast mijn studie werk ik op verschillende melkveehouderij-, pluimvee- en akkerbouwbedrijven. Daarnaast werk ik in vakanties vaak in het buitenland; dit is mogelijk aangezien we thuis geen bedrijf hebben. Ik hoop dit jaar samen met de andere bestuursleden een gezellig, amicaal en mooi jaar van maken. Daarnaast hoop ik dat we als bestuur onder Gods leiding de juiste beslissingen mogen maken in deze tijd die beheerst wordt door COVID-19.

Mocht u een vraag of opmerking hebben? Mail gerust! Email: voorzitter@visvitalis.nl

Hessel de With

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Hessel de With, ik ben 20 jaar oud en mag deze jaargang de rol van secretaris vervullen. Ik studeer op de Aeres hogeschool de opleiding Agrotechniek & Management waar ik nu in 3-rest zit. Mijn vader heeft thuis in Groningen een loon- en grondverzetbedrijf wat ik graag zou willen overnemen. Dit is wat mij in Dronten gebracht. Naast mijn activiteiten binnen de sector kun je me ook vaak vinden bij ‘Tractorpulling’ of bij een voetbalwedstrijd, zowel op als naast de baan/het veld. Sinds 2017 ben ik lid van Vis Vitalis. De gezelligheid en vriendschap die ik hier heb gekregen brachten mij tot de keuze om in het bestuur te gaan. Als typmiep zal ik dit jaar de nodige brieven schrijven en wekelijks de vereniging voorzien van informatie.

U kunt met mij contact opnemen via de mail: secretaris@visvitalis.nl

Wiebren Veen

Amicea, Amicique,

Mijn naam is Wiebren Veen en ik mag dit jaar de penningmeester van GHBOV Vis Vitalis zijn. De penningmeester heeft de taak om alle kosten van die gemaakt worden netjes over de leden te verdelen en ervoor te zorgen dat alles eerlijk verloopt. Verder moeten natuurlijk de facturen die de vereniging krijgt betaald worden. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Tuin- en Akkerbouw Agrarisch Ondernemerschap. Ik ben geboren en getogen in Steenwijkerwold waar we een akkerbouwbedrijf hebben. In mijn vrije tijd ben ik graag thuis op het akkerbouwbedrijf aan het werk. In het weekend zit ik dan ook vaak op de trekker. Na mijn studie wil ik graag thuis met het bedrijf verder. De financiële zaken regelen binnen de vereniging en de rest van het werk binnen het bestuur zijn erg leerzaam en ik heb er best plezier in!

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail gerust naar: penningmeester@visvitalis.nl

Sanne Geertsema

Amicae, Amicique,

Mijn naam is Sanne Geertsema en dit jaar de algemeen adjunct van de mooie vereniging. Ik ben 20 jaartjes jong en woonachtig in het kleine dorpje Leens liggende in Groningen. Verder ga ik ook wel eens de grens over naar Friesland waar het mechanisatiebedrijf van mijn vader staat. Hierdoor ben ik ook in Dronten beland waar ik de studie Agrotechniek en management volg. Ik wilde graag nieuwe mensen leren kennen aan het begin van mijn studie, waardoor ik opzoek ging naar een studentenvereniging. Algauw kwam ik terecht bij Vis Vitalis en na een keertje kijken was ik overtuigd! Na 2 jaar lidmaatschap kan ik wat terugdoen voor de vereniging en vervul ik een functie binnen het bestuur. Hierbij zal ik mee bezighouden met commissie werk en overige taken wanneer dit nodig is.

Als u verder nog vragen heeft stel ze gerust! U kunt contact opnemen via het mailadres: algemeenadjunct@visvitalis.nl