Activiteitencommissie

Het doel van de activiteitencommissie is activiteiten organiseren die ervoor zorgen dat de leden zich kunnen ontspannen en er tevens voor zorgen dat de onderlinge contacten versterkt worden. Activiteiten die georganiseerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

Diescommissie

De diescommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de viering van de verjaardag van de vereniging, de Dies Natalis. Hierbij worden leden, oud-leden en de besturen van de broeder- en zusterverenigingen uitgenodigd om de verjaardag van de vereniging met ons mee te vieren. De dies spat uit elkaar van studentikoziteit, door de tradities als speechen en tegenspeechen, amicitia drinken en digisteren.

Altaluscommissie

Deze commissie is samengesteld uit leden van de drie studentenverenigingen in Dronten: CSV-Ichtus Dronten, Vis Vitalis en USRA. Het doel is om gezamenlijke activiteiten voor alle leden te organiseren zoals een sporttoernooi. Dit om goed contact te houden en elkaar beter te leren kennen!

DOE-cie

De DOE-cie staat voor Denk Om Elkaar commissie. De DOE-cie organiseert activiteiten met de vereniging voor anderen. In de bijbel staat dat we onze naaste moeten liefhebben als onszelf en door middel van deze commissie willen we hier als vereniging mee bezig zijn.

Dit doen we onder andere door het organiseren van de volgende activiteiten:

Flyercommissie

De flyercommissie is verantwoordelijk voor het uitbrengen van 3 Vis Flyers en een Vis Papyrus; een speciale uitgave met kerst, met als doel om serieuze en minder serieuze informatie te vermelden in de flyer.

KMW commissie

De KMW commissie zorgt voor de organisatie van het Kennismakingsweekend. Het kennismakingsweekend is bedoeld om er als hele vereniging (nieuwe leden, huidige leden en evt. oud leden) een onvergetelijk weekend van te maken!

Het doel van het weekend is:

Promotiecommissie

De promotiecommissie zorgt voor het contact tussen leden van Vis Vitalis en de toekomstige leden, beroepsvissen en oud-leden. Het doel van deze commissie is de mensen die Vis Vitalis nog niet kennen in contact te brengen met de vis en ervoor te zorgen dat de beroepsvissen en oud-leden contact houden met Vis Vitalis.

Dit doen ze doormiddel van: * Het onderhouden van contact met (mogelijk) nieuwe Visleden. * Het promoten op voorlichtingsdagen van de Aeres Hogeschool. * Het onderhouden van contacten met Beroepsvissn en Oudleden. * Het houden van contact met de HBOLOOG PR-Poule voor het promoten van alle HBOLOOG-verenigingen door het hele land.

Schuurfeestcommissie

De schuurfeestcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het schuurfeest. Van de uitnodiging tot de slaaplocatie. Van de schuur schoonmaken tot de versiering. Kortom alles wat er bij komt kijken om het schuurfeest tot hét feest van het HBOLOOG te maken.

Het schuurfeest vindt elk jaar plaats na afloop van de Dies Natalis.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie zorgt voor de financiële ondersteuning van Vis Vitalis.Dit wordt gerealiseerd door het leggen van contacten met bedrijven en organisaties die de vereniging een warm hart toe willen dragen door Vis Vitalis financieel te ondersteunen.

Websitecommissie

De webcie is verantwoordelijk voor het bijhouden van deze website van Vis Vitalis. Hierbij moet gedacht worden aan verslag van actuele activiteiten en (leuke) foto`s.

The A-team

Deze ‘commissie’ houdt zich bezig met het organiseren en bedenken van amicale acties bij zusterverenigingen. Hierbij kan gedacht worden aan ontvoeringen of het brassen van verenigingseigendommen.