Het bestuur der Vis Vitalis

Het bestuur bestaat meestal uit vier personen, namelijk een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een algemeen adjunct. Elk jaar wordt er een nieuw bestuur gekozen, dit gebeurt tijdens de laatste ALV van het seizoen.
Hoi, Ik ben Alyanne Lenting, 20 jaar oud en woonachtig in Bedum. Dit bestuursjaar mag ik de functie van secretaris op mij nemen. Ik vind dit een leuke taak en we hebben een leuk en gezellige bestuursgroep. Met Vis Vitalis beleven we mooie dingen en er ontstaan goede vriendschappen. We gaan er een mooi jaar van maken!
Hey! Ik ben Lyanne Langereis, 19 jaar oud en woon in Ten Boer in Groningen! Dit jaar mag ik met veel plezier de functie als voorzitter op me nemen. Het is erg leuk om samen met dit bestuur de vereniging te mogen besturen. Ik ben erg enthousiast over de verschillende dingen die we mogen meemaken en de netwerken die we mogen opbouwen. Ik ben van plan erg te gaan genieten van dit jaar!
Hoi, Mijn naam is Roeland van Laar, 19 jaar oud en ik heb de functie penningmeester. Deze taak vind ik zeer leuk en interessant om te doen, omdat je veel over de financiƫle zaken leert van de vereniging. Daarnaast is het bestuursjaar zeer gezellig en leerzaam met de andere bestuursgenoten. Ook ontstaan er netwerken en goede vriendschappen binnen de vereniging.
Moi, Ik ben Rowan Lotterman. Dit bestuursjaar heb ik de functie van Algemeen adjunct. Ik vind dit een leuke functie omdat ik veel in contact ben met de leden en ik mag de commissies helpen met de vereniging actief te houden. We hebben als bestuur veel lol en proberen veel samen te doen. Vis vitalis maakt van je studentenleven een nog mooiere tijd en er ontstaan veel vriendschappen voor het leven. We gaan als bestuur er een gezellig jaar van te maken!