Nieuws
Nieuwe sponsor: Roots dat werkt!Wij hebben fantastisch nieuws! Roots Dat Werkt! is de nieuwe sponsor van jullie studentenvereniging. Waarom? Omdat jullie net als wij een 'hands-on' mentaliteit hebben en dat waarderen wij enorm. Daarom willen wij jullie graag ondersteunen en helpen om nog succesvoller te worden bij het bereiken van jullie doelen.

Misschien weet je het nog niet, maar meerdere leden van Vis Vitalis werken al voor ons uitzendbureau en daar zijn we super blij mee. We willen hen bedanken en iets terugdoen voor de hele vereniging. Net als jullie heeft Roots Dat Werkt! een agrarische achtergrond. Wij hebben een passie voor het platteland en de boerenbedrijven die het landschap vormen. Ons bedrijf heeft zich ten doel gesteld om het werk van boeren en tuinders gemakkelijker te maken door het aanbieden van gekwalificeerde arbeidskrachten.

Wij begrijpen dat studeren aan een agrarische opleiding veel tijd en energie kost. Maar wij denken dat het belangrijk is om tijdens je studie en studentenleven, ook praktische ervaring op te doen in de sector waar je voor studeert. Daarom bieden wij jullie als studenten de kans om werkervaring op te doen in de regio. Zo kunnen jullie niet alleen jullie theoretische kennis in de praktijk brengen, maar ook nieuwe vaardigheden leren en jullie netwerk uitbreiden.

Bovendien hebben wij gemerkt dat af en toe fysiek werk doen niet alleen een welkome afwisseling is op het harde studeren, maar dat het je ook helpt om scherp te blijven en meer energie te hebben voor andere activiteiten. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet in de frisse buitenlucht werken en genieten van de natuurlijke omgeving?

Maar dat is nog niet alles. Roots Dat Werkt! biedt ook mogelijkheden om jou te verlonen in jouw thuis-thuis situatie. Als je thuis een eigen bedrijf hebt, of je werkt al ergens, dan kunnen wij jou of de medewerker(s) ook verlonen. Zo wordt de administratie gemakkelijker, houdt de ondernemer meer tijd over voor belangrijke zaken en hoef jij je minder zorgen te maken over arbeidsrisico's. En voor jou als medewerker is het belastingtechnisch ook nog eens voordeliger om via Roots Dat Werkt! te werken bij verschillende opdrachtgevers. Hoe handig is dat!

Dus, als jij een student bent bij Vis Vitalis en je wilt jouw kansen vergroten en jezelf verder ontwikkelen, neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen. Wij staan voor jullie klaar! Of kom gewoon eens langs op ons kantoor naast de hogeschool aan de Drieslag 25 in Dronten. De koffie staat altijd voor je klaar om kennis te maken.


Gepost op 29 oktober 2022


Studentenvereniging Vis Vitalis viert 40-jarig bestaan

Artikel van de website: dedrontenaar.nl

DRONTEN - Studentenvereniging Vis Vitalis uit Dronten viert vanaf aankomende vrijdag haar 40-jarig bestaan. De start van een week vol lustrumactiviteiten is een reünie voor oud-leden.

Vis Vitalis is een een christelijke studentenvereniging die van alles organiseert. De vriendengroep houdt bijbelstudies, feesten, reizen en andere activiteiten. “Maar het belangrijkste is de onderlinge gezelligheid”, meldt de club. “Ook zetten we ons in voor goede doelen, zoals de stichting Present, en helpen we mee bij acties van de voedselbank.”

De coronaperiode was voor de studentenvereniging uit Dronten niet makkelijk, maar toch heeft het die fase overleefd. Aanstaande donderdag bestaat Vis Vitalis officieel 40 jaar en in de daaropvolgende dagen wordt dat gevierd. “We zijn God dankbaar voor de jaren die achter ons liggen en hopen nog vele jaren kleur te geven aan het studentenleven in Dronten!”


Gepost op 25 november 2022


Tickets amicaal feest

Woensdag 23 november organiseerd Vis Vitalis een amicaal feest. Binnenkort wordt er een link gedeeld voor de verkoop van tickets.

Gepost op 29 oktober 2022


Nieuwe Website Vis Vitalis

In oktober 2022 is de nieuwe website van Vis Vitalis online gegaan. Nick Geertsema heeft de webiste ontworpen en online gezet. Vis Vitalis wil Nick bedanken voor zijn bijdrage. Ook kan Vis Vitalis genieten van een nieuw e-mail en cloud systeem. Binnenkort is het ook mogelijk om gebruik te maken van de pagina foto's en kunnen er weer wist-u-datjes geüpload worden. De pagina's besturen en disputen moeten nog bijgewerkt worden.

Gepost op 29 oktober 2022